Leo at Live Studio

Een mooie opnamestudio in Rha


In de geweldige mooie inspirerende omgeving van Rha (Achterhoek) is de opnamestudio van Leo at Live gevestigd. Heb je een project, wil je in alle rust je creativiteit uiten, wil je gebruik maken van de volledig uitgeruste opnamestudio of alleen je instrument uitproberen, een professionele demo maken, muziek vrienden treffen, of lekker chillen met je muziek dan ben je hier aan het goede adres. 

Veel is mogelijk


In overleg is veel mogelijk, van opnemen van een demo tot een volledig arrangement inclusief gebruik van de opnamestudio met overnachting in tent, camper of caravan of in hotel inclusief volpension en gebruik van wellness zoals sauna, hottub en massage met een afsluitend live optreden in een lokale kroeg. Wil je meer weten, neem dan contact op! 


Samenwerking en kwaliteit

Leo Teunissen is de audio engineer van de Leo at Live Opnamestudio, hij is tevens producer en saxofonist. Hij heeft een passie voor muziek, voor hem is muziek emotie.

Samenwerking met de klant gaat in alle openheid. Dit vindt hij zeer belangrijk en we gaan altijd voor de hoogste kwaliteit, de Leo at Live Opnamestudio is uitgerust met uitstekende microfoons en bezit een goede akoestiek. Als DAW gebruikt Leo at Live Opnamestudio One van Presonus.De Neumann TLM 102 zangmicrofoon voor het logo van Leo at Live Studio