Muzikaal Retraite

Lekker terugtrekken in Rha

Er eens even helemaal tussenuit alleen of met je band? Ga op Muzikaal Retraite bij de Leo at Live Opnamestudio Achterhoek. Deze geluidsstudio is gevestigd in Rha, in de voormalige uiterwaarden van de Gelderse IJssel en beschikt over de goede microfoons en akoestiek en buiten over een mooie parktuin met grandioze uitzichten.


Rustige werken

Eindeloze dagen van muziek maken en genieten van het 'middle of nowhere' het gevoel en de rust van de IJsselvallei en Achterhoek. Hierdoor lekker rustig werken aan jouw nieuwste tracks. En als alles vervolmaakt is dan de tijd nemen om alles perfect opnemen in Leo at Live Opnamestudio Achterhoek. Daarnaast ook de tijd nemen voor relaxen, door een bezoek aan de plaatselijke brouwerij van speciaal bieren: The Bronckhorster Brewery of aan het kleinste stadje van Nederland: Bronkhorst. Ook de Hanzesteden Doesburg en Zutphen zijn niet ver weg evenals de natuur van de Veluwe.

Mogelijkheden voor overnachtingen

Het Muzikale Retraite biedt voldoende mogelijkheden om te overnachten zodat je je volledig relaxed op je muziek kunt concentreren. Je kunt overnachten in je eigen tent/caravan/camper. Maar er zijn ook voldoende mogelijkheden om in de omgeving een mooie overnachting te boeken. Tijdens de Muzikale Retraite kan er  gebruik worden gemaakt van sauna, hottub en eventuele massage. Het Muzikale Retraite zou kunnen worden afgesloten met een live optreden in een lokale kroeg!


Prijzen op aanvraag.